Ziekenhuizen Beter Maken EPD implementatie in de praktijk eBoek

Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC) Boek



Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk (pdf.epub.txt.fb2.doc)




DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

  • Editie: Kindle-editie
  • Bestandsgrootte: 1616 KB
  • Printlengte: 249

  Nederlandse ziekenhuizen investeren jaarlijks circa anderhalf miljard euro in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en ziekenhuis informatiesystemen (ZIS).

  Nederlandse ziekenhuizen investeren jaarlijks circa anderhalf miljard euro in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en ziekenhuis informatiesystemen (ZIS). Volgens velen zijn dit de meest complexe en risicovolle trajecten die een medisch centrum aan kan gaan. Het gaat dan ook wel eens mis. Het recent bij Reed Business verschenen boek Ziekenhuizen beter maken geeft een heldere kijk op de strategie, voorbereiding, uitvoering en borging van deze megaprogramma’s.

  Het EPD maakt de medische zorg en coördinatie veiliger en efficiënter. We staan aan de vooravond van een EPD waaraan de patiënt zelf deelneemt. Hij kan zijn eigen medische gegevens inzien en aanvullen, en daardoor meer verantwoordelijkheid voor zijn behandeling en gezondheid nemen. Van een digitale gestandaardiseerde medische status voor de patiënt en alle betrokken zorgverleners in de keten is vooralsnog geen sprake. Ziekenhuizen kunnen zich hierop wel voorbereiden door implementatie van een overdraagbaar EPD waardoor een meer gecoördineerde uitvoering van de zorg voor en met de patiënt mogelijk is.


  TAGS:

  Downloaden Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk pdf eBook; Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk Downloaden pdf; Downloaden eBook Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Boek pdf Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk Downloaden eBooks; Downloaden Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Downloaden ePUB eBook Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Downloaden DOC Boek Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk ePUB eBook; DOCX eBook Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Downloaden mobi eBook Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Lezen onlineZiekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Downloaden Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk doc eBook; Lezen online eBook Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk Lezen online Boek; Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Lezen online Boek in het Nederlands Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk; Downloaden Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk fb2 eBook; Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk audioBoek; Downloaden Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk audioBoek; Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk audioBoek mp3; Ziekenhuizen Beter Maken: EPD implementatie in de praktijk audioBoek online

  Geef een reactie