Tekenen voor Dummies eBoek

Tekenen voor Dummies Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) Boek

Tekenen voor Dummies


Tekenen voor Dummies
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Tekenen voor Dummies.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Tekenen voor Dummies.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Tekenen voor Dummies.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Tekenen voor Dummies.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Tekenen voor Dummies.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  Ben je bang dat je niet genoeg talent hebt om een kunstenaar te zijn? Dat hoeft niet! Met flink oefenen – en de tips en technieken die je in de tweede editie van Tekenen voor Dummies vindt – kom je er wel. Je begint bij de basis: lijnen, vorm, arceringen, composities, perspectief. Vervolgens laat dit boek je zien hoe je bijna alles kunt tekenen, van bloemblaadjes tot het oog van een kind.

  Tekenen voor Dummies, 2e editie is de makkelijkste manier om snel te leren tekenen. Tekenen kan je leven op een buitengewone en onverwachte wijze verrijken. Als je vanuit je eigen alledaagse ervaringen tekent, kan dit de manier veranderen waarop je tegen de wereld aankijkt. Als je vanuit je eigen verbeelding tekent, kan dit hele nieuwe werelden voor je openen.

  Dit boek geeft je de handvatten om de basis van het tekenen onder de knie te krijgen en vervolgt dan naar technieken voor gevorderden. Het is nooit te laat om de artiest in jou los te laten; laat dit boek je helpen op de weg naar ontdekkingen en zelfexpressie.

  Recensie(s)


  Dit boek boordevol tips en oefeningen om te leren tekenen wil laten zien dat tekenen gewoon leuk is om te doen. Na een hoofdstuk over het oefenen van een aantal basisvaardigheden, het leren zien van lijnen, perspectief en texturen, volgen oefeningen in het tekenen van stillevens, bloemen en bomen, landschappen, dieren en mensen. Tot slot ‘het deel van de tientallen’: tien tips, tien stappen om de tekening te voltooien, tien leuke projecten en tien weetjes voor artistiekelingen. Er wordt voornamelijk gewerkt met potlood en af en toe met houtskool. Alles wordt op een luchtige manier gebracht, waarbij de lezer gestimuleerd wordt creatief te zijn, de fantasie te gebruiken en vooral de kunstenaar in zichzelf te ontdekken. Bevat een ‘spiek-brief’ met de toonwaarden van verschillende potloodhardheden, een beknopte en uitgebreide inhoudsopgave voorin en een register achterin. Gemakkelijk te lezen boek met talloze oefeningen om de kunst van het tekenen te leren of te verbeteren. Met talloze zwart-witillustraties. Deze tweede druk werd met circa tien pagina’s uitgebreid.

  Redactie


  TAGS:

  Downloaden Tekenen voor Dummies pdf eBook; Tekenen voor Dummies Downloaden pdf; Downloaden eBook Tekenen voor Dummies; Boek pdf Tekenen voor Dummies; Tekenen voor Dummies Downloaden eBooks; Downloaden Tekenen voor Dummies txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Tekenen voor Dummies; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Tekenen voor Dummies; Downloaden ePUB eBook Tekenen voor Dummies; Tekenen voor Dummies Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Tekenen voor Dummies; Downloaden DOC Boek Tekenen voor Dummies; Tekenen voor Dummies ePUB eBook; DOCX eBook Tekenen voor Dummies; Downloaden mobi eBook Tekenen voor Dummies; Lezen onlineTekenen voor Dummies; Downloaden Tekenen voor Dummies doc eBook; Lezen online eBook Tekenen voor Dummies; Tekenen voor Dummies Lezen online Boek; Tekenen voor Dummies Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Tekenen voor Dummies; Lezen online Boek in het Nederlands Tekenen voor Dummies; Downloaden Tekenen voor Dummies fb2 eBook; Tekenen voor Dummies audioBoek; Downloaden Tekenen voor Dummies audioBoek; Tekenen voor Dummies audioBoek mp3; Tekenen voor Dummies audioBoek online

  Geef een reactie