Puppymanieren eBoek

Puppymanieren Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) Boek

Puppymanieren


Puppymanieren
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Puppymanieren.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Puppymanieren.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Puppymanieren.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Puppymanieren.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Puppymanieren.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  De meeste jonge honden worden pas opgevoerd wanneer ze een maand of zes zijn, vaak zijn ze zelfs een stuk ouder. Dat is jammer, want de gevoeligste periode voor leerprocessen ligt bij de bonden tussen de zeven en twaalf weken. Het is dus heel verstandig daar gebruik van de maken en de begeleiding juist in die periode te starten. De pup leert dan immers spelenderwijs door zijn grote nieuwsgierigheid en daarmee gepaard gaande leergierigheid. Door vanaf zeven weken een speciaal aan zijn leeftijd aangepaste training toe te passen, is het mogelijk de pup in twee maanden alles te leren wat hij als volwassen hond moet weten om de prettige kameraad te worden die u bij aanschaf voor ogen stond. De eerste maand worden alle handelingen aangeleerd door prettige ervaringen. Vanaf de dertiende week komen ook de onprettige ervaringen om de hoek kijken, waarbij de jonge hond leert dat hij moet luisteren, ook als het hem niet uitkomt. Op deze manier leert u uw pup zo’n acht commando’s kennen, die hij, ondanks dat het moet, vrolijk uitvoert. Met twaalf weken beheerst de hond de opdrachten ‘volg’, ‘zit en wacht’, ‘af’, ‘af en blijf’, ‘hier’, ‘los’ en ‘nee’. In Puppymanieren staan vier pups van verschillend ras model voor verschillende type honden met hun eigen karakter en mogelijkheden. Foto voor foto, week bij week.

  Recensie(s)


  Na ‘Uw hond gehoorzaam in 10 lessen’ (a.i. 92-45-059-8), dat vooral bestemd is voor de eigenaren van volwassen honden die wel wat training kunnen gebruiken, komt de bekende kynoloog Martin Gaus met een nieuw boek. Nu specifiek gericht op de begeleiding en opvoeding van pups. Het is een boek geworden waarin niet alleen waardevolle begeleidings- en opvoedingsadviezen staan. Door middel van zwart-wit- en kleurenfoto’s en heldere tekst wordt de eigenaar van de pup een duidelijk inzicht gegeven in wat men de ‘psyche’ van de pup zou kunnen noemen. Als gedragstherapeut legt de auteur veel nadruk op socialisatie, op consequent zijn en op inspelen op de situaties van alledag. Hij maakt bij zijn opvoedingsadviezen juist gebruik van de zeer jonge leeftijd van de honden, omdat pups spelenderwijs leren. Een zeer praktisch boek, dat geen aspect van de opvoeding onbesproken laat.
  (Biblion recensie, Ria Horter.)


  TAGS:

  Downloaden Puppymanieren pdf eBook; Puppymanieren Downloaden pdf; Downloaden eBook Puppymanieren; Boek pdf Puppymanieren; Puppymanieren Downloaden eBooks; Downloaden Puppymanieren txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Puppymanieren; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Puppymanieren; Downloaden ePUB eBook Puppymanieren; Puppymanieren Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Puppymanieren; Downloaden DOC Boek Puppymanieren; Puppymanieren ePUB eBook; DOCX eBook Puppymanieren; Downloaden mobi eBook Puppymanieren; Lezen onlinePuppymanieren; Downloaden Puppymanieren doc eBook; Lezen online eBook Puppymanieren; Puppymanieren Lezen online Boek; Puppymanieren Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Puppymanieren; Lezen online Boek in het Nederlands Puppymanieren; Downloaden Puppymanieren fb2 eBook; Puppymanieren audioBoek; Downloaden Puppymanieren audioBoek; Puppymanieren audioBoek mp3; Puppymanieren audioBoek online

  Geef een reactie