Politie eBoek

Politie Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) Boek

Politie


Politie
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Politie.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Politie.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Politie.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Politie.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Politie.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  Omgeven door politie en ziekenhuispersoneel vecht een patient voor zijn leven op de intensive care van het nationale ziekenhuis in Oslo. De man wordt in verband gebracht met de ontdekking van een machtig drugskartel dat de straten van Oslo in zijn greep had, zijn naam is een goed bewaard geheim.

  Ondertussen worden verschillende mysterieuze moorden gepleegd. Alle slachtoffers zijn politieagenten en hun lichamen worden gevonden op plaatsen delict van onopgeloste moorden. Proberen de voormalige drugsbaronnen hun greep op de politie verder te vergroten door angst te zaaien, of zijn er andere krachten aan het werk?

  Recensie(s)


  De mogelijke kroongetuige tegen een machtig Noors drugskartel ligt in coma in het Rikshospital Oslo en wordt streng bewaakt door de politie. Als vlak na elkaar twee politiemensen worden vermoord op de plaats delict van een niet-opgeloste zaak waarbij ze indertijd betrokken waren, dan de kroongetuige, met wie het beter leek te gaan, opeens sterft en een derde politieman wreed wordt vermoord, valt steeds vaker de naam van inspecteur Harry Hole, die altijd zijn zaken oploste. Na een schietpartij die hem bijna fataal werd, ging hij uit actieve dienst; hij is nu docent op de politieacademie. Als een groep rechercheurs die onofficieel aan de zaak werkt, hem onder druk zet, raakt hij steeds meer bij de zaak betrokken. De Noorse auteur (1960) schrijft naast succesvolle thrillers ook songs voor rockgroep Di Derre waarvan hij leadzanger is. Deze goed vertaalde, meeslepende en actuele misdaadroman met een uitstekend uitgewerkt, gecompliceerd plot blijft spannend tot en met het heel verrassende en ook overtuigende slot. Vrij kleine druk.

  Drs. Madelon de Swart


  TAGS:

  Downloaden Politie pdf eBook; Politie Downloaden pdf; Downloaden eBook Politie; Boek pdf Politie; Politie Downloaden eBooks; Downloaden Politie txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Politie; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Politie; Downloaden ePUB eBook Politie; Politie Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Politie; Downloaden DOC Boek Politie; Politie ePUB eBook; DOCX eBook Politie; Downloaden mobi eBook Politie; Lezen onlinePolitie; Downloaden Politie doc eBook; Lezen online eBook Politie; Politie Lezen online Boek; Politie Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Politie; Lezen online Boek in het Nederlands Politie; Downloaden Politie fb2 eBook; Politie audioBoek; Downloaden Politie audioBoek; Politie audioBoek mp3; Politie audioBoek online

  Geef een reactie