Onweer in de verte eBoek

Onweer in de verte Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) Boek

Onweer in de verte


Onweer in de verte
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Onweer in de verte.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Onweer in de verte.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Onweer in de verte.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Onweer in de verte.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Onweer in de verte.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  In dit derde deel van zijn dagboekaantekeningen is Ivan Wolffers gewend geraakt aan het idee dat hij kanker heeft en dat de behandeling niet altijd even aangenaam is. Hij pakt de draad van het leven weer op, maar in de verte blijft de dreiging van een einde dat nog niet gewenst is. Elke drie waarden gaat Wolffers naar de arts, die hem vertelt hoe het met zijn bloedwaarden is.

  Recensie(s)


  De auteur (1948) is arts, schrijver, hoogleraar en al vanaf eind jaren zeventig een bekende publicist inzake maatschappelijke, sociale, persoonlijke en andere aspecten van geneeskunde en gezondheidszorg. Uiterst succesvol werd hij door zijn jarenlange systematische populaire voorlichting over medicijnen. In 2002 hoorde hij dat hij prostaatkanker heeft. Over de beleving daarvan schreef hij al eerder boeken en ook op internet heeft hij er veel over gepubliceerd en publiceert hij nog steeds. In het rijke assortiment dagboeken en verslagen van zieke mensen over hun ziekte is dit een zeldzaam exemplaar. De mix van ‘technische’ kennis, zelfkennis en onversneden eerlijkheid, met name in dit boek ook over seksuele aspecten van zijn kwaal, de totale afwezigheid van ‘schmieren’ of gekunstelde dramatiek en het bijzondere schrijftalent van de auteur geven opnieuw steun aan de toekenning van de Van Walree Prijs van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen voor zijn gehele oeuvre. Zelfstandig leesbaar vervolg op ‘Walvis spelen’ (2004)* en ‘Heimwee naar de lust’ (2006)**. Deze dagboekaantekeningen verschenen eerder op de website van de auteur: www.ivanwolffers.nl.

  Dr. H.S. Verbrugh


  TAGS:

  Downloaden Onweer in de verte pdf eBook; Onweer in de verte Downloaden pdf; Downloaden eBook Onweer in de verte; Boek pdf Onweer in de verte; Onweer in de verte Downloaden eBooks; Downloaden Onweer in de verte txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Onweer in de verte; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Onweer in de verte; Downloaden ePUB eBook Onweer in de verte; Onweer in de verte Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Onweer in de verte; Downloaden DOC Boek Onweer in de verte; Onweer in de verte ePUB eBook; DOCX eBook Onweer in de verte; Downloaden mobi eBook Onweer in de verte; Lezen onlineOnweer in de verte; Downloaden Onweer in de verte doc eBook; Lezen online eBook Onweer in de verte; Onweer in de verte Lezen online Boek; Onweer in de verte Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Onweer in de verte; Lezen online Boek in het Nederlands Onweer in de verte; Downloaden Onweer in de verte fb2 eBook; Onweer in de verte audioBoek; Downloaden Onweer in de verte audioBoek; Onweer in de verte audioBoek mp3; Onweer in de verte audioBoek online

  Geef een reactie