Mysteries in Groningen eBoek

Mysteries in Groningen Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) BoekMysteries in Groningen
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Mysteries in Groningen.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Mysteries in Groningen.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Mysteries in Groningen.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Mysteries in Groningen.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Mysteries in Groningen.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  Het bloedbad in Lucaswolde
  Op een dag trok Aaltje van der Tuin, de vrouw van een kleine crimineel uit Lucaswolde, in bij IJje Wijkstra, een vriend van haar man en zelf ook geen lieverdje. De vrouw werd gezocht door de politie omdat ze haar kinderen, in de leeftijd van tot veertien jaar, in hulpeloze toestand had achtergelaten. De vuurgevaarlijke IJje viel als een blok voor haar. Het gevolg was een vuurgevecht tussen hem en de politie , dat in een western niet zou misstaan…
  De meerminnen van de Dollard
  In vroegere dagen wemelde de Dollard van zeemeerminnen. Het was niet zo dat er eens een enkele keer eentje verscheen, nee, de Dollard was er vol van. Ze speelden er op de zandbanken en lokten schippers hun ondergang tegemoet. De schippers kenden natuurlijk hun streken, en hadden zo hun methoden om uit hun greep te blijven. Maar een enkele keer gebeurde het toch dat een zeeman erin trapte, en het met de dood bekocht.
  In dit boek vindt u deze en vele andere wonderlijke, mysterieuze en soms gruwelijke misdaden en onverklaarbare verschijnselen die zich afspelen in de provincie Groningen.
  De serie Mysteries in..
  Iedereen kent ze, de mysterieuze verhalen en onverklaarbare verschijnselen die zich in de eigen streek hebben afgespeeld. Verhalen van lang geleden die een geheel eigen leven zijn gaan leiden, maar ook recente gebeurtenissen die onverklaarbaar of onopgelost zijn en die je de stuipen op het lijf kunnen jagen. Per provincie zijn tientallen verhalen gebundeld, met een duidelijke referentie aan waar het verhaal zich heeft afgespeeld. Herkenbaar en spannend en met de uitdaging of u de plaats delict durft te bezoeken.
  Martijn J. Adelmund is historicus en werkt als redacteur voor verschillende uitgeverijen. Hij heeft zich gespecialiseerd in lokale geschiedenis en opmerkelijke gebeurtenissen die voortleven in verhalen.


  TAGS:

  Downloaden Mysteries in Groningen pdf eBook; Mysteries in Groningen Downloaden pdf; Downloaden eBook Mysteries in Groningen; Boek pdf Mysteries in Groningen; Mysteries in Groningen Downloaden eBooks; Downloaden Mysteries in Groningen txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Mysteries in Groningen; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Mysteries in Groningen; Downloaden ePUB eBook Mysteries in Groningen; Mysteries in Groningen Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Mysteries in Groningen; Downloaden DOC Boek Mysteries in Groningen; Mysteries in Groningen ePUB eBook; DOCX eBook Mysteries in Groningen; Downloaden mobi eBook Mysteries in Groningen; Lezen onlineMysteries in Groningen; Downloaden Mysteries in Groningen doc eBook; Lezen online eBook Mysteries in Groningen; Mysteries in Groningen Lezen online Boek; Mysteries in Groningen Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Mysteries in Groningen; Lezen online Boek in het Nederlands Mysteries in Groningen; Downloaden Mysteries in Groningen fb2 eBook; Mysteries in Groningen audioBoek; Downloaden Mysteries in Groningen audioBoek; Mysteries in Groningen audioBoek mp3; Mysteries in Groningen audioBoek online

  Geef een reactie