Mysteries in Drenthe eBoek

Mysteries in Drenthe Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) BoekMysteries in Drenthe
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Mysteries in Drenthe.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Mysteries in Drenthe.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Mysteries in Drenthe.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Mysteries in Drenthe.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Mysteries in Drenthe.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  Het raadsel van de witte wieven
  Men neemt ze al waar sinds de tijd dat de Germaanse West-Friezen hier leefden, waar priesteressen altijd in het wit gekleed gingen: de witte wieven. Na hun dood bleef men deze juffers eer betuigen bij hun graven, waar hun gedaanten tot de dag van vandaag nog gezien worden…
  De moord op Mina Koes bij Schottershuizen
  Ten oosten van Schottershuizen ligt, in een strookje niet-ontgonnen land met wat bos en een veentje, een veldkei met de amper leesbare initialen M.K. Daar zou op 30 mei 1881 de dienstbode Mina Koes door de veenarbeider Remmelt van der Hulst doodgeslagen zijn. Het gruwelijke gebeuren werd lange tijd nog bezongen op jaarmarkten en wordt tot op de dag van vandaag nog opgevoerd als theaterstuk.
  In dit boek vindt u deze en vele andere wonderlijke, mysterieuze en soms gruwelijke misdaden en onverklaarbare verschijnselen die zich afspelen in de provincie Drenthe.
  De serie Mysteries in …
  Iedereen kent ze, de mysterieuze verhalen en onverklaarbare verschijnselen die zich in de eigen streek hebben afgespeeld. Verhalen van lang geleden die een geheel eigen leven zijn gaan leiden, maar ook recente gebeurtenissen die onverklaarbaar of onopgelost zijn en die je de stuipen op het lijf kunnen jagen. Per provincie zijn tientallen verhalen gebundeld, met een duidelijke referentie aan waar het verhaal zich heeft afgespeeld. Herkenbaar en spannend en met de uitdaging of u de plaats delict durft te bezoeken.
  Martijn J. Adelmund is historicus en werkt als redacteur voor verschillende uitgeverijen. Hij heeft zich gespecialiseerd in lokale geschiedenis en opmerkelijke gebeurtenissen die voortleven in verhalen.


  TAGS:

  Downloaden Mysteries in Drenthe pdf eBook; Mysteries in Drenthe Downloaden pdf; Downloaden eBook Mysteries in Drenthe; Boek pdf Mysteries in Drenthe; Mysteries in Drenthe Downloaden eBooks; Downloaden Mysteries in Drenthe txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Mysteries in Drenthe; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Mysteries in Drenthe; Downloaden ePUB eBook Mysteries in Drenthe; Mysteries in Drenthe Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Mysteries in Drenthe; Downloaden DOC Boek Mysteries in Drenthe; Mysteries in Drenthe ePUB eBook; DOCX eBook Mysteries in Drenthe; Downloaden mobi eBook Mysteries in Drenthe; Lezen onlineMysteries in Drenthe; Downloaden Mysteries in Drenthe doc eBook; Lezen online eBook Mysteries in Drenthe; Mysteries in Drenthe Lezen online Boek; Mysteries in Drenthe Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Mysteries in Drenthe; Lezen online Boek in het Nederlands Mysteries in Drenthe; Downloaden Mysteries in Drenthe fb2 eBook; Mysteries in Drenthe audioBoek; Downloaden Mysteries in Drenthe audioBoek; Mysteries in Drenthe audioBoek mp3; Mysteries in Drenthe audioBoek online

  Geef een reactie