Moordplan eBoek

Moordplan Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) Boek

Moordplan


Moordplan
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Moordplan.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Moordplan.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Moordplan.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Moordplan.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Moordplan.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  Advocate Izzy McNeil is al een jaar uit de running wanneer een vriendin haar vraagt of ze wil assisteren bij een moordzaak. Voor Izzy komt dit verzoek op een goed moment: haar priveleven is een rommeltje, en ze kan wel wat afleiding gebruiken. Bovendien vindt ze het heerlijk om zich weer eens ouderwets in een zaak vast te bijten – vooral een ingewikkelde zaak als deze.

  Het is de bedoeling dat Izzy de verdediging van Valerie Solara op zich gaat nemen. Valerie is beschuldigd van moord – ze zou haar beste vriendin hebben vergiftigd omdat ze verliefd zou zijn geweest op de man van die vriendin. Valerie beweert dat ze onschuldig is, en Izzy is bereid haar te geloven – tot ze het akelige gevoel krijgt dat haar verdachte iets verbergt.

  Izzy gaat op onderzoek uit om vast te stellen wat er nou precies aan de hand is. Voor ze het weet komt ze terecht in een wereld waar weinig is wat het lijkt, en waarin mensen heel ver gaan om te krijgen wat ze willen…

  Recensie(s)


  Na een jaar lang uit de running te zijn geweest wordt advocate Izzy McNeil door een vriendin gevraagd om te assisteren bij de verdediging in een moordzaak. De verdachte wordt ervan beschuldigd dat ze haar beste vriendin heeft vergiftigd omdat ze verliefd zou zijn op haar man. Ze beweert echter onschuldig te zijn. De auteur heeft veel uitleg en aandacht voor het proces en het Amerikaanse rechtssysteem. Daardoorheen speelt het uitzoeken van wat er nu precies is gebeurd. Het verhaal is geschreven in de ik-vorm vanuit hoofdpersoon Izzy en haar persoonlijke problemen. Tussen de regels door zijn er verwijzingen naar voorafgaande delen, maar dit vierde deel met een niet geheel verrassend plot kan ook afzonderlijk worden gelezen. Soort legal thriller met de nodige portie romantiek. Veel personages, een soms wat langdradige schrijfstijl. in deze reeks gingen vooraf ‘Vuurproef’, ‘Onder vuur’ en ‘Voor heter vuren’*. Pocket met normale druk en zeer smalle marges.

  R.A. Wagenaar-Duursma


  TAGS:

  Downloaden Moordplan pdf eBook; Moordplan Downloaden pdf; Downloaden eBook Moordplan; Boek pdf Moordplan; Moordplan Downloaden eBooks; Downloaden Moordplan txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Moordplan; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Moordplan; Downloaden ePUB eBook Moordplan; Moordplan Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Moordplan; Downloaden DOC Boek Moordplan; Moordplan ePUB eBook; DOCX eBook Moordplan; Downloaden mobi eBook Moordplan; Lezen onlineMoordplan; Downloaden Moordplan doc eBook; Lezen online eBook Moordplan; Moordplan Lezen online Boek; Moordplan Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Moordplan; Lezen online Boek in het Nederlands Moordplan; Downloaden Moordplan fb2 eBook; Moordplan audioBoek; Downloaden Moordplan audioBoek; Moordplan audioBoek mp3; Moordplan audioBoek online

  Geef een reactie