Met het bloed van mijn hart deel 8 – I eBoek

Met het bloed van mijn hart deel 8 – I Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) Boek

Met het bloed van mijn hart deel 8 - I


Met het bloed van mijn hart deel 8 – I
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Met het bloed van mijn hart deel 8 – I.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Met het bloed van mijn hart deel 8 – I.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Met het bloed van mijn hart deel 8 – I.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Met het bloed van mijn hart deel 8 – I.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Met het bloed van mijn hart deel 8 – I.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  De reiziger deel 8 Met het bloed van mijn hart- deel 1
  1945. Claire Randall is gelukkig getrouwd. De oorlog heeft haar van haar man Frank gescheiden, maar nu viert het echtpaar hun hereniging met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Daar stapt Claire tijdens een wandeling in een stenencirkel en ze wordt wakker in het Schotland van 1743.
  Tijdens haar verblijf in het verleden ontmoet ze de onweerstaanbare jonge Schot Jamie Fraser, die haar laat kennismaken met ongekende passie en allesomvattende liefde. Al snel blijkt echter dat Claire heen en weer kan reizen in de tijd, en wordt ze verscheurd tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens.Zo begint de Reiziger-serie, een epische reeks vol passie en avontuur, angst en verraad en een liefde die alle barrieres van plaats en tijd overstijgt. Met het bloed van mijn hart, het achtste deel, speelt zich af in Schotland in 1778. Jamie Fraser staat op uit de dood, om tot zijn afschuw te ontdekken dat Claire met iemand anders is getrouwd.

  Recensie(s)


  De Schotse rebel Jamie Fraser, die in Amerika tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog aan de kant van de kolonisten vocht tegen de Engelsen, verschijnt in 1778 in Philadelphia terwijl zijn tijdreizende vrouw Claire dacht dat hij was verdronken en is hertrouwd met Lord John Grey. Dat ze nog steeds dol is op Jamie en hij op haar brengt strijd tussen de twee mannen, terwijl George Washington Jamie vraagt generaal te worden in zijn leger. Maar ook de in het nu levende dochter van Claire en Jamie heeft problemen. Een collega die het op Brianna heeft gemunt, kidnapt haar zoon, waarna haar man terug in de tijd reist om hem te zoeken. De Amerikaanse auteur (1952) schrijft historisch-romantische fictie, o.a. de ‘Reiziger’ bestsellerreeks (historische romans met SF-elementen). Dit deel 8 is gemengd ontvangen, maar wel beter dan deel 7. In het Nederlands verscheen deel 8 in twee delen*. Dit goedvertaalde, boeiende deel 8-I heeft goed verweven plots, er gebeurt veel in 1778 en nu, de hoofdpersonen zijn aansprekend, er is romantiek en een goed tijdsbeeld. Kleine druk.

  Drs. Madelon de Swart


  TAGS:

  Downloaden Met het bloed van mijn hart deel 8 – I pdf eBook; Met het bloed van mijn hart deel 8 – I Downloaden pdf; Downloaden eBook Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Boek pdf Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Met het bloed van mijn hart deel 8 – I Downloaden eBooks; Downloaden Met het bloed van mijn hart deel 8 – I txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Downloaden ePUB eBook Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Met het bloed van mijn hart deel 8 – I Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Downloaden DOC Boek Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Met het bloed van mijn hart deel 8 – I ePUB eBook; DOCX eBook Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Downloaden mobi eBook Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Lezen onlineMet het bloed van mijn hart deel 8 – I; Downloaden Met het bloed van mijn hart deel 8 – I doc eBook; Lezen online eBook Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Met het bloed van mijn hart deel 8 – I Lezen online Boek; Met het bloed van mijn hart deel 8 – I Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Lezen online Boek in het Nederlands Met het bloed van mijn hart deel 8 – I; Downloaden Met het bloed van mijn hart deel 8 – I fb2 eBook; Met het bloed van mijn hart deel 8 – I audioBoek; Downloaden Met het bloed van mijn hart deel 8 – I audioBoek; Met het bloed van mijn hart deel 8 – I audioBoek mp3; Met het bloed van mijn hart deel 8 – I audioBoek online

  Geef een reactie