Merho. Zwart op wit eBoek

Merho. Zwart op wit Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) Boek

Merho. Zwart op wit


Merho. Zwart op wit
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Merho. Zwart op wit.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Merho. Zwart op wit.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Merho. Zwart op wit.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Merho. Zwart op wit.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Merho. Zwart op wit.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  In een chalet in de diepe, donkere Ardennen zetten Merho en Toon Horsten zich aan tafel voor wat het langste interview met de tekenaar ooit zal worden. Naar aanleiding van de 65ste verjaardag van Merho blikken ze samen, twintig uur lang, terug op zijn leven en werk, op zijn successen en mislukkingen, op de jarenlange samenwerking met Willy Vandersteen, met centraal in alle gesprekken steeds zijn bekendste stripreeks: de Kiekeboes, die van Merho de populairste en bestverkopende auteur van Vlaanderen heeft gemaakt. In deze openhartige gesprekken geeft hij voor het eerst volledige opening van zaken.

  Recensie(s)


  De Vlaamse stripauteur Merho (Robert Merhottein) werd op 24 oktober 2013 vijfenzestig, een mooie gelegenheid om deze biografie uit te geven. Hij heeft zich twintig uur lang laten interviewen door de auteur. Alles over de in Vlaanderen populaire stripserie ‘Kiekeboe’ komt aan bod. Verder prille jeugdherinneringen van de tekenaar, zijn familie en een hoeveelheid anekdotes uit zijn eigen leven die in ‘Kiekeboe’ zijn verwerkt. Aandacht ook voor de jaren van de tekenaar bij Willy Vandersteen en het succes van zijn eigen reeks ‘Kiekeboe’, in Nederland niet zo populair. Toegankelijk taalgebruik. Enkele foto’s en her en der wat striptekeningen. Een biografie voor de verzamelaar en liefhebber over een van de meest succesvolle Vlaamse striptekenaars van dit moment.

  Karin van Wylick


  TAGS:

  Downloaden Merho. Zwart op wit pdf eBook; Merho. Zwart op wit Downloaden pdf; Downloaden eBook Merho. Zwart op wit; Boek pdf Merho. Zwart op wit; Merho. Zwart op wit Downloaden eBooks; Downloaden Merho. Zwart op wit txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Merho. Zwart op wit; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Merho. Zwart op wit; Downloaden ePUB eBook Merho. Zwart op wit; Merho. Zwart op wit Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Merho. Zwart op wit; Downloaden DOC Boek Merho. Zwart op wit; Merho. Zwart op wit ePUB eBook; DOCX eBook Merho. Zwart op wit; Downloaden mobi eBook Merho. Zwart op wit; Lezen onlineMerho. Zwart op wit; Downloaden Merho. Zwart op wit doc eBook; Lezen online eBook Merho. Zwart op wit; Merho. Zwart op wit Lezen online Boek; Merho. Zwart op wit Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Merho. Zwart op wit; Lezen online Boek in het Nederlands Merho. Zwart op wit; Downloaden Merho. Zwart op wit fb2 eBook; Merho. Zwart op wit audioBoek; Downloaden Merho. Zwart op wit audioBoek; Merho. Zwart op wit audioBoek mp3; Merho. Zwart op wit audioBoek online

  Geef een reactie