Maya’s reizen over de wereld eBoek

Maya’s reizen over de wereld Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) Boek

Maya's reizen over de wereld


Maya’s reizen over de wereld
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Maya’s reizen over de wereld.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Maya’s reizen over de wereld.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Maya’s reizen over de wereld.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Maya’s reizen over de wereld.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Maya’s reizen over de wereld.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  In dit boek vertelt Maya Hoogveld de wonderbaarlijke avonturen die ze beleefd heeft tijdens haar vele reizen. Geen berg te hoog, geen zee te diep, geen bestemming te ingewikkeld. En overal maakt ze de gekste dingen mee, maar ze weet zich er altijd weer met haar optimistische humeur en haar onverwoestbare flexibiliteit doorheen te slaan. Al gauw raakt ze in de ban van de Tibetanen en zet zich vervolgens in voor allerlei projecten om Tibetaanse kinderen een beter leven te helpen bezorgen. Ze is negen keer naar India geweest, raakte onder de indruk van het werk van SOS Kinderdorpen en is daar nooit meer van losgekomen. Ze kwam op goede voet te staan met de Dalai Lama en zijn familie en zag in de loop der jaren heel wat projecten vorm krijgen. Ze zag dat het geld goed werd besteed en dat er niets aan de strijkstok bleef hangen en daarom adopteerde ze kinderen uit die dorpen. Op een gegeven ogenblik had ze drieentwintig kinderen en toen besloot ze maar aan de pil te gaan. Elk jaar laat ze zich sponsoren tijdens de zwemvierdaagse, om geld voor de Wilde Ganzen in te zamelen. En ze zet samen met scholen succesvolle acties op om geld of materiaal in te zamelen.
  Haar boek is bijzonder vlot geschreven, met aanstekelijke humor. Heerlijk en tegelijk onderhoudend om te lezen.

  Recensie(s)


  In 110 hoofdstukken van uiteenlopende lengte geeft de Nederlandse schrijfster (1928) een overzicht van haar belevenissen tijdens haar vele reizen over de hele wereld. Zowel binnen als buiten Europa heeft ze hieraan vrienden overgehouden waar ze vervolgens regelmatig naartoe reist. Tijdens haar reizen heeft ze veel bijzondere dingen meegemaakt (zoals het in een lelijk eendje afrijden van de statietrappen aan de Baskische kust) en zich ingezet voor diverse goede doelen waaronder de opvang van Tibetaanse kinderen en SOS-kinderdorpen. Nog steeds is ze hierbij actief betrokken. Het boek is voorzien van een inhoudsopgave en diverse kleurenfoto’s. De vele bijzondere dingen die ze meemaakt en de humorvolle vertelwijze maken het tot een boek dat fijn leest en tevens een bijzondere kijk op landen en mensen geeft.

  J.C. Brouwer


  TAGS:

  Downloaden Maya’s reizen over de wereld pdf eBook; Maya’s reizen over de wereld Downloaden pdf; Downloaden eBook Maya’s reizen over de wereld; Boek pdf Maya’s reizen over de wereld; Maya’s reizen over de wereld Downloaden eBooks; Downloaden Maya’s reizen over de wereld txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Maya’s reizen over de wereld; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Maya’s reizen over de wereld; Downloaden ePUB eBook Maya’s reizen over de wereld; Maya’s reizen over de wereld Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Maya’s reizen over de wereld; Downloaden DOC Boek Maya’s reizen over de wereld; Maya’s reizen over de wereld ePUB eBook; DOCX eBook Maya’s reizen over de wereld; Downloaden mobi eBook Maya’s reizen over de wereld; Lezen onlineMaya’s reizen over de wereld; Downloaden Maya’s reizen over de wereld doc eBook; Lezen online eBook Maya’s reizen over de wereld; Maya’s reizen over de wereld Lezen online Boek; Maya’s reizen over de wereld Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Maya’s reizen over de wereld; Lezen online Boek in het Nederlands Maya’s reizen over de wereld; Downloaden Maya’s reizen over de wereld fb2 eBook; Maya’s reizen over de wereld audioBoek; Downloaden Maya’s reizen over de wereld audioBoek; Maya’s reizen over de wereld audioBoek mp3; Maya’s reizen over de wereld audioBoek online

  Geef een reactie