Een huis kopen voor Dummies 2e editie eBoek

Een huis kopen voor Dummies 2e editie Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) Boek

Een huis kopen voor Dummies 2e editie


Een huis kopen voor Dummies 2e editie
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Een huis kopen voor Dummies 2e editie.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Een huis kopen voor Dummies 2e editie.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Een huis kopen voor Dummies 2e editie.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Een huis kopen voor Dummies 2e editie.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Een huis kopen voor Dummies 2e editie.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  Als je een huis wilt kopen ga je meestal niet over een nacht ijs. En ook niet over twee. Maar als je eenmaal weet dat je de grote stap gaat nemen, loop je onvermijdelijk tegen een aantal obstakels aan die je niet had voorzien. Deze geheel bijgewerkte nieuwe editie van Een huis kopen voor Dummies helpt je om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op alles wat er bij het kopen van een huis komt kijken. Lees hoe je de beste makelaar vindt, welke hypotheek voor jou het meest geschikt is, waarop je moet letten als je huizen gaat bezichtigen en nog veel meer! Anna Roelofsz is freelance tekstschrijver en werkte jarenlang als redacteur voor Vereniging Eigen Huis. Ze heeft daarnaast een studiebegeleidingsinstituut in Utrecht.

  Recensie(s)


  Waar moet je nu precies aan denken als je van plan bent een eigen huis aan te schaffen? In een nieuwe uitgave in de zogenoemde ‘Dummies-reeks’ wordt dat haarfijn uitgelegd. In deze gids komen alle denkbare aspecten ter sprake, ook de verschillen tussen huren en kopen. Uiteraard wordt ingegaan op de financiering van een eigen huis, zo ook op de voor- en nadelen van een bestaande woning en een nieuwbouwwoning. De auteur legt daarbij uit hoe vraag en aanbod ontstaat, hoe de huizenmarkt er uit ziet (en fluctueert), de taken van de makelaar en de notaris, de valkuilen en hoe je het best kunt onderhandelen. Ook voor verkopers van woningen is deze gids bedoeld. Het werk is compleet en eenvoudig leesbaar. De aanwijzingen zijn praktisch en direct toepasbaar. Met in de bijlagen onder meer modellen voor allerlei overeenkomsten, een verklarende woordenlijst en een register. Zeker gezien de overspannen huizenmarkt is dit boek voor kopers bepaald geen overbodige luxe. Een prima werk voor een brede doelgroep.

  R.J. Blom


  TAGS:

  Downloaden Een huis kopen voor Dummies 2e editie pdf eBook; Een huis kopen voor Dummies 2e editie Downloaden pdf; Downloaden eBook Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Boek pdf Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Een huis kopen voor Dummies 2e editie Downloaden eBooks; Downloaden Een huis kopen voor Dummies 2e editie txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Downloaden ePUB eBook Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Een huis kopen voor Dummies 2e editie Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Downloaden DOC Boek Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Een huis kopen voor Dummies 2e editie ePUB eBook; DOCX eBook Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Downloaden mobi eBook Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Lezen onlineEen huis kopen voor Dummies 2e editie; Downloaden Een huis kopen voor Dummies 2e editie doc eBook; Lezen online eBook Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Een huis kopen voor Dummies 2e editie Lezen online Boek; Een huis kopen voor Dummies 2e editie Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Lezen online Boek in het Nederlands Een huis kopen voor Dummies 2e editie; Downloaden Een huis kopen voor Dummies 2e editie fb2 eBook; Een huis kopen voor Dummies 2e editie audioBoek; Downloaden Een huis kopen voor Dummies 2e editie audioBoek; Een huis kopen voor Dummies 2e editie audioBoek mp3; Een huis kopen voor Dummies 2e editie audioBoek online

  Geef een reactie