Breng me naar de Florida eBoek

Breng me naar de Florida! Downloaden (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOCX) BoekBreng me naar de Florida!
DOWNLOADEN BOEK (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Breng me naar de Florida!.pdf
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Breng me naar de Florida!.epub
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Breng me naar de Florida!.txt
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Breng me naar de Florida!.fb2
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)

 • Breng me naar de Florida!.doc
 • – EUR 0.00 (Prijsdaling)


  In Nairobi (Kenia) staat de beroemde nachtclub de `Florida, een universum waar liefde, bedrog en tovenarij om voorrang strijden. Voor journalist en ex-diplomaat Robbert van Lanschot werd die plek het startpunt voor een speurtocht naar liefdesverhalen tussen blank en zwart en naar de mysteriën rondom Afrikaanse seksualiteit. Op de stranden van Malindi leggen `beachboys hem uit hoe zij een Europese vrouw veroveren. Een meesteres vertelt over haar blanke slaven, die _ slechts gekleed in een wit schortje _ bij het serveren van de thee al beginnen te ejaculeren. In het binnenland ontmoet hij Europeanen die alles achter hebben gelaten uit liefde voor die ene Afrikaanse vrouw. En hij is bij de dranksessies die de `meisjes van de Florida het lef moeten geven voor de zoveelste nacht in de club.

  Breng me naar de Florida is rauw, vertederend en onthullend _ vol scherpe observaties over een snel ontluikend continent. Een boek om in één ruk uit te lezen.

  Robbert van Lanschot (1949) werkte als diplomaat, onder meer in Zuid-Soedan, Ethiopië en Oost-Congo (Goma). Enkele jaren geleden verliet hij de Buitenlandse Dienst voor een bestaan als freelancejournalist. Artikelen van zijn hand verschenen in nrc Handelsblad, de Volkskrant en De Groene Amsterdammer. In 2010 publiceerde hij Café Mogadishu, een boek over moslims en islam in Nederland.

  Over Café Mogadishu:

  `Een diplomatieke Kuifje in eigen land. Onbedaarlijk grappig en lichtvoetig én tegelijk somber.
  Nederlands Dagblad

  `Doet denken aan Multatuli.
  Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam

  `Kostelijk boek dat tot nadenken stemt.
  NRC Handelsblad


  TAGS:

  Downloaden Breng me naar de Florida! pdf eBook; Breng me naar de Florida! Downloaden pdf; Downloaden eBook Breng me naar de Florida!; Boek pdf Breng me naar de Florida!; Breng me naar de Florida! Downloaden eBooks; Downloaden Breng me naar de Florida! txt eBook; Downloaden eBooks in het Nederlands Breng me naar de Florida!; Downloaden pdf eBooks in het Nederlands Breng me naar de Florida!; Downloaden ePUB eBook Breng me naar de Florida!; Breng me naar de Florida! Downloaden MOBI eBook; Downloaden ePUB Boek Breng me naar de Florida!; Downloaden DOC Boek Breng me naar de Florida!; Breng me naar de Florida! ePUB eBook; DOCX eBook Breng me naar de Florida!; Downloaden mobi eBook Breng me naar de Florida!; Lezen onlineBreng me naar de Florida!; Downloaden Breng me naar de Florida! doc eBook; Lezen online eBook Breng me naar de Florida!; Breng me naar de Florida! Lezen online Boek; Breng me naar de Florida! Lezen online eBook in het Nederlands; Lezen online Bestseller Breng me naar de Florida!; Lezen online Boek in het Nederlands Breng me naar de Florida!; Downloaden Breng me naar de Florida! fb2 eBook; Breng me naar de Florida! audioBoek; Downloaden Breng me naar de Florida! audioBoek; Breng me naar de Florida! audioBoek mp3; Breng me naar de Florida! audioBoek online

  Geef een reactie